joi, 11 iulie 2013

Alex Velea si Antonia tiganeala cu vrajeala!

Dupa ce ne-au acrit timp de 2 luni la tv, online prin ziare cu aventura lor se pare ca totul a fost adevarat, dar povestea este accentuata puternic cu iz de marketing.
Sunt impreuna de 1 an, dar in loc sa recunoasca acest lucru au preferat sa taca si sa speculeze lumea pe seama acestui subiect, astfel ei au stat linistiti intr-un colt si reclama crestea.
Alex Velea si Antonia

Citesc astazi ca el a divortat de sotia lui de ceva vreme, dar tot nu a spus nimic si a lasat speculatiile sa curga, pentru ca reclama atrage bani si concerte evident.
Acum eu nu stiu daca el si Antonia au vrut sa iasa chiar asa lucrurile, dar tinand cont ca a fost cazul mediatizat inainte de sezonul estival ... imi cam pun niste intrebari.
Evident daca tot a fost circ de circ sa-si faca si ei reclama si povestile au curs. De la faptul ca au fost prinsi in pat de sotul Antoniei, ca au dormit in acelasi hotel nu stiu cate zile si nu au iesit de acolo pana la concert, ca Ana i-ar fi dat voie lu Velea sa se vada cu ea si tot asa.
Daca se potrivesc sau nu, nu este treaba mea sa ma pronunt aici, dar cand sunt acrit cu un subiect de 2 luni ma cam enerveaza.
Acum daca tot s-a aflat ca a divortat la notar cedandu-i Anei apartamentul si o masina, inteleg ca ea doreste contravaloarea bunurilor si el a si acceptat. Sa vedem daca recunosc ca au o relatie si sa fie sanatosi ca ne-au acrit. 

1 comentarii :

Ovidiu spunea...

Dragostea-i ca si o raie... asa este si in cazul celor doi!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live