vineri, 13 septembrie 2013

Oreste si Mircea Badea s-au despartit!

Motivul despartirii sunt banii evident, cum poti sa destrami o prietenie de o viata altfel? Mai ajuta si faptul ca Badea nu suporta sa fie contrazis indiferent de persoana in cauza, dar se pare ca atunci cand se contrazice singur nu-l deranjeaza.

Oreste si Mircea Badea s-au despartit!

Marul discordiei “Rosia Montana”, daca la inceput Badea & Co se declara indignati de proiectul exploatarii se pare ca “ceva” i-a facut sa se razgandeasca intre timp, in prezent militeaza pentru exploatare.
Cel mai probabil asta l-a indignat si pe Oreste, care din ce mi-am dat seama in toti acesti ani de cand il urmaresc este un om cu coloana vertebrala si isi mentine mereu aceasi parere.

Mesajul postat de catre Oreste pe pagina personala de Facebook, adresat dupa cum spune si el “prietenilor”, carora le spune ramas bun:
“Imi iubesc prietenii si o voi face toata viata, dar cand se intorc impotriva tarii si a neamului, din care si ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristete in suflet, ma intorc si eu cu fata de la ei. In speranta ca vom intelege cu totii ca degeaba cucerim lumea daca ne pierdem sufletul, le spun bunilor mei prieteni: ramaneti cu Bine (le), nu va vindeti constiinta si roditi frumos. Cu ori ce pret si ori ce risc, nu va parasiti Bucuria. Am citit in ochii vostri teama si frustrarea ca s-ar putea sa pierdeti toate comorile de pe pamant. Asta e bine, poate incepeti sa le faceti in CER. Doamne ajuta, va iubesc si va astept! Fie ca Neamul sa ne ierte pe toti! Caci Dumnezeu, din aceasta clipa se afla doar cu cei curati la suflet, smeriti si blanzi! Pace voua, pace tuturor!”

Prietenul Badea, nu a ramas dator cu un raspuns si a scris urmatorul mesaj pe pagina lui de Facebook”
"Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida din lumea mea basindu-se cu stropi. A facut-o emanand niste blestematii si niste ticalosii cu duhoare pestilentiala care m-a doborat. O sa ma ridic.
Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspiratii de "sorginte dacica" nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Asadar, oricat ma voi mai tavali in chinuri, daca ai ales sa te sinucizi injunghiindu-ma, pentru mine esti mort. Nu voi tine slujba. Nici doliu!"

Pai mai Mirciulica, daca tu schimbi tabara dupa cum bate vantul si omul are constiinta si este consecvent,  cine s-a sinucis in concluzie in aceasta situatie?
Sincer iti urmaream emisiunea, dar acum nu mai pot nici sa ma uit la tine, pentru ai inceput sa emani foarte multa prostie prin toti porii.  Si daca asa vorbesti despre un prieten adevarat care presupun ca nu ti-a fost alaturi, doar cand ai fost tu mare si tare… si asta pentru ce? Pentru ca hartiile din buzunarul tau au devenit brusc de culoare “Gold”.
Din pacate nu cred ca o sa-l mai vedem pe Oreste prea curand pe la Antene, la asta a facut si Badea referire cand a folosit termenul de “sinucis”.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live