vineri, 11 aprilie 2014

Investeste in siguranta copilului tau! (A)

Dragilor, astazi o sa vorbim despre siguranta copilului si cateva lucruri necesare pe care trebuie sa le aveti cumparate, unele chiar inainte sa se nasca bebelusul.  Odata cu venirea copilului pe lume incepi sa fi mult mai atent la unele lucruri la care poate inainte nu erai, totul  pentru a sporii gradul de siguranta din sfera bebelusului.
Scaun auto copil
Despre pregatirile dinaintea nasterii, putem sa ne gandim la amenajarea unei camere special pentru bebelus in functie de caz, depinde de numarul de camere si numarul de membrii ai familiei. Deci, o camera amenajata in culori cat mai calde, nu ma refer aici sa faceti curcubeul in camera, o lampa de veghe pe senzor este indicat sa aveti in aceasta incapere, fiind mic lumina becului nu ii face bine, de aceea este bine sa incepeti cu lampa de veghe.
Un alt accesoriu important este patutul, acum pe piata exista diverse modele la diverse preturi, fiecare alege ce isi doreste, personal am optat pentru unul clasic din lemn cat mai simplu si cu o saltea ortopedica. Indicat este sa incercati sa invatati copilul sa doarma in patut inca de la inceput. Personal nu am reusit asta si o sa dormim in pat trei mult si bine de acum incolo, patutul printesei avand acum rol de depozit. Dar cei care vor sa incerce si reusesc sa-i faca sa doarma in patut au toata stima si admiratia mea, somnul lor o sa fie mult mai bun.
Dupa nastere odata cu evolutia lui trebuie sa aveti caruciorul un alt accesoriu pe care o sa-l utilizati foarte mult, caruciorul face treaba in locul vostru, adica in loc sa-l ti in brate si sa-ti rupa cocoasa, il pui in carucior si iti faci treburile, cumparaturi curatentie prin casa etc. La mine nu dureaza foarte mult  treaba cu caruciorul pentru ca se prinde pitica repede si cere in brate si atunci intra cocoasa in actiune.
Acum foarte important pentru posesorii de autoturisme este mai mult decat indicat sa aveti scaun auto copil, la indemana, pentru o siguranta sporita.
Pot sa va recomand cu caldura magazinul Smart Baby, unde gasitit toate produsele mai sus mentionate la preturi mai mult decat accesibile, dar au si foarte multe reduceri de pret. Disponibilitatea livrarilor 1-2 zile lucratoare, practic si foarte simplu intri alegi ce iti place click, click si astepti perioada mentionata mai sus si apoi te bucuri atat tu cat si copilul tau.

Aveti grija de voi!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live