joi, 3 iulie 2014

Declaratie de dragoste!

Azi in metrou Titan ora 8:30, aglomeratie normal precum sardinele eu imping, altul ma impinge pe mine si tot asa, ca in mijlocul de transport in comun, ajung intr-un coltisor micut de tot. Langa mine un cuplu ea pana in 30 de ani el putin peste cred. Eu ma joc Bingo, nu de care vedeti in filme la americani cu babute si batranei :), ceva mai interesant.

Declaratie de dragoste

Ei stau lipiti unul de altul se pupa, nu se saruta, pentru ca in ureche eu aud numai sssshhhhtttt sunete dalea enervante de iti vine sa te arunci din metrou din mers. E ceva de genul cand erai mic si mergeai la mamaia la tara si te prindea, iti dadea o ventuza daia de nu mai stiai de tine, e ceva de genul asta numai ca era o ventuza continua nu se opreau. Mai exact ea sta precum scaiul agatata de el, iar cavalerul se lasa greu, agatat cu ambele maini de balustrada superioara.

Spune ca ma iubesti!
Se opresc din pupat si ea ii spune... te iubesc mult puiut pufos, dar mult de tot... el nu spune nimic doar se uita la ea. Ea insista, te iubesc mult, tu ma iubesti tot asa de mult ? Deja ma exaspera si il incurajam in gandul meu, spune-i ca o iubesti numai sa taca din gura sa nu o mai aud. El raspunde declaratiei de dragoste: "da, te iubesc tu-ti paraclisul ma-tii".Wowww zic in gand: fuck this is real love.. Si tot asa au continuat declaratiile din partea ei, dar si raspunsurile din partea lui se terminau in acelasi mod. Ehe de foarte mult timp  nu mai auzisem asa declaratie sincera :).

Va rog sa ma credeti ca aveam lacrimi in ochi si nu puteam sa ma  mai abtin de ras, imi muscam buzele, nu mai aveam mult si rabufneam, norocul meu a fost ca au coborat la urmatoarea statie.

Daca aveti intamplari asemanatoare, puteti sa le adaugati prin comenturi...

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live